fira nyår på Noot
Nu är det hög tid att boka bord för ert nyårsfirande! Vi har precis satt nyårsmenyn och öppnat bokningen så det enda som återstår för er är att bestämma hur många ni blir.
Nyfiken på hur det kommer smaka?
Se fullständig meny här:
Förrätt:
Stekt kräfta med krämig polenta, fänkål och saltrostade hasselnötter
Mellanrätt:
”Tataki” på hjort serveras med skogssvamp och råriven pepparrot
Första varmrätt:
Bakad hälleflundrafilé serveras med Savojkål, vintermorot, mousse på pilgrimsmussla samt smörad musselsås
Andra varmrätt:
Ryggbiff med en sallad på halstrad brysselkål, fläderkapris, tryffel och rödvinssky
Dessert:
Grädd- och honungsglass med inkokta plommon och havrekrunch
Pris: 1195kr
Veganmeny:
Förrätt:
Puread och bakad rödbeta med enbär och råriven pepparrot
Mellanrätt:
Stekt brysselkål med fläderkapris och äpplepuré samt hyvlat äpple
Första varmrätt:
Palt med svartkål, tryffel, svampbuljong samt svampkrisp
Andra varmrätt:
Risotto på gråärtor med pumpa, salvia och misobuljong
Dessert:
Päron- och tagetessorbet med fänkål och kikärtsmaräng
Pris: 995kr